Hol és hogyan érdemes ingatlant hirdetni?

hirdetni

El szeretnéd adni, vagy ki szeretnéd adni ingatlanodat? Néhány egyszerű módszerrel hirdetni gyorsan és olcsón lehet, a lényeg azonban a részletekben rejlik.

Hol érdemes hirdetni az ingatlant?

Természetesen nem mindegy, hogy hol hirdeted ingatlanodat. A hirdetés helye népszerűnek kell lennie, hiába teszed ki olcsón a hirdetés, ha a lap látogatottsága alacsony.

Érdemes a közösségi oldalakon is megosztani a hirdetést, hiszen az generálja leginkább a látogatókat a hirdetésedre. Ennek oka, hogy az emberek hajlamosak akkor is megosztani, reagálni rá, ha nem áll szándékában vásárolni, csupán valamilyen módon megfogtad az érdeklődését.

Az ingatlan hirdetésénél rengeteget számít a szövegezés

Adj olyan címet a hirdetésednek, amely kiemeli az ingatlan egy főbb jellemzőjét. Például ha a háznak van garázsa vagy terasza, akkor nyugodtan egészítsd ki a címet ezzel. Lényeg, hogy megkülönböztesd a többi sablon hirdetéstől.

A szöveg tartalmi részében írj le mindent az ingatlanról. Mekkora, hol van, mi van a közelben, stb. A legapróbb részleteket is tüntesd fel, hiszen kellemetlen szituáció, amikor megbeszéltek egy időpontot és akkor derülnek ki a lényeges dolgok.

hirdetni

A hirdetést ne színezd ki, hiszen úgyis kiderül, ha valami nem úgy van, ahogy leírod. Legyél őszinte és akkor nagyobb rá a garancia, hogy az első látogatók között lesz az új albérlőd vagy az a személy, aki megvásárolja tőled az ingatlant.

Sokat számít, hogy milyenek a hirdetés képei

A fotózásnál nem csak arra kell ügyelni, hogy jók legyenek a fényviszonyok és éles legyen a kép. Fontos, hogy jó szögből fotózzál, nagy felbontásban. Előtte tegyél rendet, takarítsál ki, legyen rendezett az ingatlan. A képnek arról kell árulkodnia, hogy számodra fontos az ingatlan kinézete, igényessége.

Fotózd le azokat a dolgokat, amelyeket a szövegben megemlítettél, az esetleges hibákat is! Ha például valahol van egy nagyobb sérülés a falon, készíts róla egy képet. Így a hirdetés olvasója nem fog összezavarodni, nem fogja elijeszteni, hiszen a leírásban említett kárt az érdeklődő lehet, hogy képzeletben nagyobbnak látja, mint amekkora valójában.

Fontos, hogy mielőtt feladod a hirdetést és megosztod, nézd még egyszer át. Egy-egy helyesírási hiba, elírás kellemetlenségeket tud okozni, főleg ha például az ingatlan méreteinél van a hiba.

Sikeres üzletkötést kíván a LuxuslakásBudapest.hu csapata!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*